keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Usarista kadonnut teksti

Savonmies ei vieläkään palaa itse aktiiviseksi linjoille, mutta uudelleenjulkaisen täällä tänään US:n Puheenvuorossa täysin ilman minkäänlaisia perusteluja "asiattomaksi" tuomitun ja siten myös palvelusta poistetun tekstin. Alkuperäisen kirjoittajan sanasta sanaan lainattu kirjoitus on tähtirivien välissä.

***************

Raiskaukset ovat maahanmuuton hinta

24.3.2015 19:48 Karhunen 69 kommenttia

Viikonlopun A-Studiossa puheenaihe meni aivan harakoille. Maahanmuuttajilta kyseltiin muunmuassa, pitäisikö somaliyhteisön pyytää Tapanilan joukkoraiskausta anteeksi? Aivan typerää esittää koko kysymys, koska eihän kukaan yksilö ole vastuussa muiden teoista.

Asian ydinkysymys, jota a-studioidenkin tulisi käsitellä, on se, että kun maahanmuutto*  kasvattaa väistämättä rikollisuutta, kuinka paljon sen annetaan kasvaa? Puheet menevät aina väistelyksi tai kotouttamiseen, joka ei vaikuta suureen kuvaan mitenkään. "Lisätään maahanmuuttajien harrastusmahdollisuuksia!" Pah. Kotouttaminen on puuhastelua, joka toimii vain joidenkin yksilöiden osalta. Työpaikkojakaan ei työttömyydestä kärsivässä Suomessa voida kaikille maahanmuuttajille antaa. Massoihin toimivaa kotouttamista ei ole keksitty missään ja useissa Euroopan maissa tilanne on karannut lopullisesti käsistä. Meilläkään ei ole mitään toimivia konsteja.

Humanitaarinen maahanmuutto lisää rikollisuutta sitä enemmän mitä enemmän maahanmuuttajia maahan tulee. (Myös veronmaksajien rasite kasvaa, mutta sitä en käsittele tässä.) Se on aivan ymmärrettävää, sillä mitäpä voi odottaa kun kouluttautumattomat, helposti syrjäytyvät ja naisia alistavasta kulttuurista kotoisin olevat ihmiset tulevat vieraaseen maahan, jossa ei ole saatavilla töitä, mutta joka mahdollistaa joutilaan oleskelun heille ja heidän jälkipolvilleen. Joukkoraiskaukset ja jopa terrorismi tulevat lisääntymään jatkuvan maahanmuuton* myötä. Se on samanlainen selviö, kuin jos teiden nopeusrajoituksia alettaisiin nostamaan niin onnettumuudet lisääntyisivät.

Vaikkei autoteillä olisikaan nopeusrajoituksia, ajaisivat useimmat kuskit maltillista nopeutta. Osa kuitenkin kaahaisia ja siitä syntyvä tuho nähdään niin suurena, että rajoitukset ovat perusteltuja. Onko maahanmuutossa jokin nopeusrajoitus, jonka jälkeen maahanmuuton aiheuttamat  ongelmat kasvavat sietämättömiksi? Minusta tällä hetkellä "nopeusrajoitus" on maahanmuuton osalta selvästi liian korkealla ja se nousee jatkuvasti, kun uusia maahanmuuttajia maahan tulee. Luonnollinen kotoutuminen muuttuu jatkuvasti vaikeammaksi.

Voimme ottaa hyvinkin lisää ja lisää maahanmuuttajia (ts. kasvattaa nopeusrajoitusta), mutta samalla meidän täytyy hyväksyä se hinta, että raiskauksia, joukkoraiskauksia ja muuta rikollisuutta tulee yhä enemmän ja enemmän (+taloudelliset seikat). Tällä menolla Suomessakin tullaan näkemään terrori-iskuja.

Monikulttuurisuus voi olla kivaakin, mutta sitä ei saa ilman sen varjopuolta. Millaisen hinnan maahanmuutosta  sinä olet valmis maksamaan?

(*Tarkoitan maahanmuutolla tässä kirjoituksessa nimenomaan humanitaarista maahanmuuttoa mm. Afrikasta ja Lähi-idästä. Termin humanitaarinen voi halutessaan korvata sopivammalla, sillä tiedämmehän kuinka suuri osa tulijoista on oikeita pakolaisia.)

**************

6 kommenttia:

 1. Hyvä ja asiallinen kirjoitus ja sen poistaminen kertoo myös paljon US:sta. Henkilökohtaisesti toivoisin, että vielä aktivoituisit blogisi kanssa. Siinä on ollut aina järkevää ja asiallista tekstiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja kiitos itsellesi aktiivisena pysymisestä näin monien vuosien varrella. Luen tarinoitasi Huitsinnevadasta ja niistä on ollut jokaisella lukukerralla paljon iloa!

   Poista
 2. Asiallinen kirjoitus. Hyvä että tulee julkisuuteen edes tätä kautta.

  Ovathan kaikki täälläkin tietoisia kansalaisaloitteesta rikokseen syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottamisesta? Tässä kaiken varalta suora linkki kansalaisaloitteeseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan kaikille tiedossa, että suomessa on jo laki, joka mahdollistaa karkotuksen?

   Poista
 3. Luin pikaisesti tuon kirjoituksesi Uuden Suomen vinkkisi kautta. Kirjoituksessasi on paljon hyviä asioita, mutta ehkä olet tuonut johtopäätelmät esille liian fatalistisesti. Annettuina ja siten, ettei niihin voi mitenkään vaikuttaa. Voivat ne olla tottakin, mutta tuo voi hyvinkin olla se syy, miksi kirjoituksen poistivat. Tämä omana mielipiteenäni.

  VastaaPoista
 4. Asiaan ei voi vaikuttaa jollei edes faktoja tunnusteta. Nythän keskustelua käydään monikulttuuriutopian pohjalta millä ei ole mitään tekemistä faktojen kanssa. Kuten viimeiset 20 vuotta mitä matupolitiikkaan tulee. On kerrottu tolkuttomia satuja. Ja tänä päivänä nähdään valheiden jäljet.

  VastaaPoista