torstai 8. tammikuuta 2009

Tervetuloa!

Uuden vuoden kunniaksi olen toteuttanut jo pitkään aikomuksen asteella olleen projektini ja siirtänyt blogini viimein ”oikealle” blogisivulle. Tämä johtuu pääosin siitä, että vastoin kaikkia olettamuksiani onkin paljastunut, että joku oikeasti lukee tuotoksiani: ongelma on, etteivät ”Galtsuun” rekisteröitymättömät voi jättää kommentteja, eivätkä heidän käyntinsä rekisteröityneet palvelun käyttäjälaskuriin. Vasta kun asensin sivulle ilmaisen kävijälaskurin, minun oli suureksi yllätyksekseni todettava sen raksuttavan kovastikin eri tahtiin palvelun oman laskurin kanssa. Täten avaan uuden, varsinaisen blogin parempine kommentointi-

mahdollisuuksineen tänne.


Entisen, IRC-Gallerian päiväkirjassa pitämäni tekstikokoelman annan olla edelleen siellä. Kyseiset tekstit on kirjoitettu palvelun tekstieditorilla, joten mahdollisia viittauksia linkein tai erilaisia tyylejä ei voinut käyttää.


Tervetuloa lukemaan hullun savolaisen kieroja mietelmiä, suoraan täältä Pohjois-Savon sydämestä!

5 kommenttia:

 1. Tervehdys Savon filosofille ja tervetuloa blogirintamalle. Täytyy sanoa noin yleensä ja erikseen, että kirjoituksesi ovat olleet erinomaisia.

  Voimia eloon & suunnatonta menestystä.

  Yrjöperskeles.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! :)

  Täytyy todeta samaa teidänkin hengentuotteistanne, etenkin Huitsinnevadan poliisitarina oli erinomainen!

  Kiitos tätä samaa sinnekin.

  - "Breini"

  VastaaPoista
 3. KIITOS kutsusta, olen kyl tavannut tekstiäsi jo jonkun aikaan mut nyt tunnen olevani kutsuttu.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa blogosfääriin. Odotukset ovat korkealla.

  VastaaPoista